Decubal

 

Actavis

Flash Reports

"Innokkaita käsiä"

Tässä innokkaita Decupal-tuotteiden kokeilijoita!

3 years 3 months ago

"Kasvovoide miellyttävä"

Ja nopeasti imeytyvä. Käsivoide saisi olla paksumpaa näille korppukäsille. Käsivoiteen tuoksu ei miellyttänyt.

3 years 3 months ago

"Näytteet jaettu"

Näytteitä jaettu töissä työkavereille viikolla 8 ja sukulaisille viikolla 9. Töissä ihoa kuivattaa ilmastointi, papereiden ja kartonkien käsittely. Lisäksi kaavapahvien leikkuu ja lestien muokkaus plastic paddingin avulla sekä puupöly kuivattaa käsiä.

3 years 3 months ago

"Decubal-huulirasva on loistava"

Todella toimii hyvin huulien hoitajana ja sillä on hoidettu myös kuivia kohtia kolmevuotiaan tytön käsissä. Erinomaisesti ajaa asiansa. Kiitos!!

3 years 3 months ago

"Kokemus Decubal-rasvoista"

Se decubal kasvorasva oli koostumukselta ja imeytymiseltä todella miellyttävä ja kuiva ihoni tuntui itseasiassa tosi hyvältä sen jäjiltä. huulirasva oli myös erittäin miellyttävä tuttavuus. Käsirasva imeytyi ihanan nopeasti ( tai sit mulla on tosi kuivat kädet) mutta ois voinut olla jopa rasvaisempaa. Päivällä oli kyllä helppo käyttää ja pysty jatkamaan hommia nopeasti. Ehkä iltaan kaipasin sitä "paksumpaa" rasvaa.Se decubal kasvorasva oli koostumukselta ja imeytymiseltä todella miellyttävä ja kuiva ihoni tuntui itseasiassa tosi hyvältä sen jäjiltä. huulirasva oli myös erittäin miellyttävä tuttavuus. Käsirasva imeytyi ihanan nopeasti ( tai sit mulla on tosi kuivat kädet) mutta ois voinut olla jopa rasvaisempaa. Päivällä oli kyllä helppo käyttää ja pysty jatkamaan hommia nopeasti. Ehkä iltaan kaipasin sitä "paksumpaa" rasvaa.

3 years 3 months ago

"Kivaa :)"

Buzzaaminen on ollut tooooooooooooosi kivaa, näitä lisää :) Tuote Decubal on osoittautunut aivan loistavaksi, tätä käytän jatkossakin :)

3 years 3 months ago

"Viimeisiä viedään"

Muskarissa buzzaus decubalista, paikalla 10 äitiä/isää/isoäitiä lapsineen. Tuotenäytteiden jakoa, nyt oli naamarasvojen paketteja jäljellä. Ne eivät ole olleet niin suuressa suosiossa, muutamalle olivatkin tuttuja, ja ovat kokeneet tuotteen kovin paksuksi ja yövoidemaiseksi. Kerroin tuotteesta ja rohkaisin kokeilemaan talvi-iholle nyt vielä, kun pakkasta ja talvea riittää! Myös eräs kovin allerginen äiti jätti näytteen ottamatta, ei uskalla kokeilla uusia tuotteita nyt talvella iholleen, sillä nyt on iho melko hyvässä tasapainossa tutuilla tuotteilla. Vinkkinä, hoitolaukkuihmiset, ottavat mielellään näytteitä tuotteista, joissa on korkki. Ei tarvitse kerralla käyttää kaikkea, ja saa kuljetettua hyvin laukussa =)

3 years 3 months ago

"Kerhon edusta -buzzaus"

Kerhoon vientitilanteessa tuotteiden buzzaaminen, 8 lapsen äiti/isä vei lasta kerhoon, joista suurimman osan ehdin tavata ja antaa jäljellä olevia tuotenäytteitä kokeiltavaksi. Koska ulkona kylmä, ei montaa sanaa ehtinyt vaihtaa tuotteesta, osalle tuttu jo entuudestaan.

3 years 3 months ago

"Buzzaus ulkoilupäivässä"

Buzzaus ulkoilupäivän kahvihetkessä, paikalla parikymmentä äitiä, isää, isovanhempaa, kummia lapsineen. Tuotenäytteiden jakamista lähellä istuville, ne herättivät jälleen kiinnostusta, kuten aina yleensäkin! Mahtavat näytteet, niitä on ihana antaa ihmisille, kun kaikki ottavat ne kovin kiitollisina vastaan! Tuoteryhmä sopii kaikille ikäluokille ja sukupuolille!

3 years 3 months ago

"Äititapaamisbuzzaus"

Buzzaus äititreffeillä, 4 äitiä lapsineen. Tuotenäytteiden jako, tuotteesta kertomista. Omat kokemukset tuotteesta olleet hyvät, niistä on kiva kertoa! Näytteet otettiin mielenkiinnolla vastaan.

3 years 3 months ago

"Decubal tuotteet"

Ensimmäinen buzzaus on suoritettu loppuun. Kaikki tuotteet vietiin käsistä ja lisäksi sain antaa omasta tuubistakin kokeiluun näytteitä läheisille. Varsinkin kasvorasva yllätti positiivisesti ja saavutti suuren suosion, myös huulirasva oli todella mieleinen tuote, -uusi kokeilu ihan jokaiselle buzzaamalleni ihmiselle! Käsivoide olikin sitten jo tutumpi muutamille.

3 years 4 months ago

"DECUBAL-KAMPANJEN"

Hej! Dottern läppar blev strax bättre, behövdes bara 2 dagars smörjningar för att alla sprickor skulle flrsvinna. Tuben gick bra att ha med sig i skolan också. För mig har handsmörjan gjort underverk, händerna är inte så nariga som de brukar vara på vintern. Jag älskar denna decubal handkrämen. Spotkrämen har jag använt på mina torra fötter, men jag vet inte om det är den eller handkrämen som gjort att de har blivit så fina. Snart blir det en slutrapport, skall försöka få bildbevis till det.

3 years 4 months ago

"Buzzausta "

Annoin voiteita useammalle työkaverilleni kokeiltavaksi. Erityisesti pitivät huulivoiteesta, jota pitivät erittäin sopivana kuiville ja rohtuneille huulille, sekä pitkään huulilla pysyvänä. Käsivoiteesta useampi sanoi että tuntuu hyvältä voiteelta, mutta toimistokäytössä voide on liian rasvainen. Työpäivän aikana joutuisi liian kauan odottamaan voiteen imeytymistä. Voide helposti rasvaa myös näppäimistön, yms, jos jatkaa liian aikaisin voiteen laiton jälkeen työskentelyä.

3 years 4 months ago

"Min dotters hy"

Min dotter har nu använt Decubal i några veckor och hon har fått märkbart bättre hud. Innan var huden torr och irriterad, men nu har huden blivit bättre och man kan se att den förbättras hela tiden. Hon är mycket nöjd och lovprisar Decubals ansiktskräm. Jag bifogar en före och efter bild som visar på resultatet.

3 years 4 months ago

"Hand power"

Tuotteet hyvin imeytyviä. Huulirasva parasta ja riittävää.

3 years 4 months ago

"Decubal"

Mahtava suosio ollut tuotteilla näin sairaalaympäristössä.Varsinkin se Lip balm on tullut monen ykkössuosikiksi

3 years 4 months ago

"tilanne nyt"

Kaikki rasvat jaettu :) Nyt kaverit saavat testata isosta pullosta. Hyvää palautetta tullut tuotteista.

3 years 4 months ago

"Decubal"

Hei! Olen buzzannut kaikki näytteet ystävilleni ja työtovereilleni. He ovat olleet tyytyväisiä tuotteisiin. Moni ystävistäni on hajusteallergisia ja he ovat pitäneet kovasti. Jopa niin, että aikovat alkaa käyttää sarjan tuotteita.

3 years 4 months ago

"Talvi-iho"

Ihoni on pehmeä, mutta ei rasvainen kovimpien pakkastenkin aikaan. Huippu voiteita kaikki!

3 years 4 months ago

"Decubal"

Hej!!! Jag skall skicka in ett fotografi Gällande Decubal produckterna kampanj som ni skickade mig. Jag är jätte nöjd med dem. Huden i ansiktet tål mer köld nu när det har varit kallt ute när man har smörjt in sig med DECUBAL face vital cream. Har fått jätte bra kommentarer på rrodukterna som jag delade ut. :D 1) Tyvärr så har jag bara facebook men ingen blogg. 2) Här kommer ett fotografi på DECUBAL face vital cream. Är utomhus och det är -18 grader kallt. Det känns inte i kindbenen att det är så kallt ute. Då man har använt DECUBAL face vital cream. Hoppas att jag vinner mera av era underbara decubal produkter. :D H:Linda Kaars PS: Det kan hända att detta kommer som ia.kaars@pp.inet.fi men det är ia_42@hotmail.com som skickar detta e-post meddelande. Vet ej hur jag skall få detta ändrat.

3 years 4 months ago

"Lisää näytteitä jakoon!"

Viikonloppu oli sosiaalisesti vilkas ja käytin tilaisuuden hyväksi jakamalla Decubal-näytteitä ja kertomalla tuotteista ystävilleni. Voiteet ja info otettiin hyvillä mielin ja suurella mielenkiinnolla ja kiitoksella vastaan!

3 years 4 months ago

"Face Vital"

Varsinkin herkästä/atooppisesta ihosta kärsivät ystäväni ovat todella innostuneet Decubalista, ne kenellä näytteitä vielä on, tarjotkaa rohkeasti niille herkkäihoisemmillekin, ei ärsytä ihoa, päinvastoin!

3 years 4 months ago

"Kyllä oikea rasva auttaa meitin pikkumiestäkin!"

Meidän pikkumies on todellinen huulirasvojen suurkuluttaja! Ulkona ja yleensökin keskittyessä, tulee nuoleskeltua huulia jatkuvasti ja ne ärtyvät, punoittavat, kuumottavat ja kuivuvat. Huulirasvat vaan eivät auta! =( Mutta nytpä meille löytyi vihdoin apu Decubalin Huulirasvasta! Kahden kerran levittämisen jälkeen huulet kunnossa, -joka kerta! =) Pikkumies kiittää =)

3 years 4 months ago

"Decubal"

Minä olen erittäi tyytyväinen Decubal kaikkiin 3 tuotteeseen . Huulivoide on suosikkini. Myös käsivoide on ihan huippu hyvää. Rutikuivat käteni ovat jo nyt paljon paremmat, kuin aiemmin olivat kuivat ja karheat . Buzzaukset ovat sujuneet erittäi hyvin. Näytteet viety käsistä ja kyselty voisiko saada uusia näytteitä (Olen kertonut uudelleen heille mistä saa lisää).

3 years 4 months ago

"Decubal"

Kasvorasva aivan loistava. Iho ei jää rasvaiseksi ja rasva kuivuu todella nopeasti. Ihan luxusta ;)

3 years 4 months ago

"Kuiva iho"

Viimeisellä kosmetologi käynnillä sain kehuja ihostani. Minulla on aina ollut hyvin pintakuiva iho ja nyt olen saanut normaalin ihon palautettua itselleni, siitä iso KIITOS kuuluu Decubali voiteelle, jota olen nyt käyttänyt siitä lähtien, kun sain tuotteet Buzzattavakseni. Poikani oli Thaimaassa ja tiedettävästi, kun sieltä koto suomeen tullaan, alkaa iho hilseillä. Hänelle annoin näytteet ja olip hän käynyt minun rasvapurkillanikin, ja kuikas ollakaan ihon hilseily loppui siihen. No nyt on voidetta haettu apteekista lisää, jota hänen tyttöystävänsäkin on kehunut ja alkanut sitä käyttämään. Näin hyvät kokemukset meillä on ko tuotteista 8)

3 years 4 months ago

"Palautetta"

Decubal-tuotteita käyttäneet ovat olleet todella tyytyväisiä tuotteisiin.

3 years 4 months ago

"decubal"

Viimeiset palautteet Decubalia kokeillleilta sukulaisilta saapuivat. Pelkkää positiivista palautetta tuli heiltä kaikilta. imeytyvyys, tuoksuttomuus, ja tehokkuus tuntuvat olevan Decubalin valtit. Uskon että moni joille tuotetta on buzzattu alkaa käyttämään Decubalia jatkossa . Minä ainakin!

3 years 4 months ago

"Näytteitä jaettu"

Annettu tyttären 4 ystäville kotiinviemiseksi decubal näyteet ja tytär vei lempiohjajalleen Fallkullan kotieläintilalle, jossa voiteet ovat varmast tarpeen ja hajutomuus iso +

3 years 4 months ago

"Decubal"

Päiväkodin tädit kehuivat käsirasvaa, mukavan riittoisaksi ja hyvin imeytyväksi. Kasvovoide on pehmeä, mutta ei liian rasvainen. Hajut tai Hajuttomuus oli mmyös hyvä juttu

3 years 4 months ago

"SALAMARAPORTTI"

Decubal-tuotteiden buzzaaminen jatkut tänään, kun buzzasin Decubal-tuotteita kuudelle työkaverilleni. Kaksi työkavereistani ovat miehiä ja loput neljä naisia. Näin talviaikaan jokaisella työkavereistani on enemmän tai vähemmän kuiva ja halkeileva iho. Vain kaksi työkavereistani oli aikaisemmin kuullut Decubal--tuotteista, joten kerroin buzzaustilaisuuden aluksi aika tarkasti buzzattavana olevista Decubalin tuotteista. Alkuinfon jälkeen jaoin jokaiselle työkaverilleni näytteet kolmesta erilaisesta Decubal-tuotteesta. Kaikki työkaverini testasivat välittömästi kaikkia kolmea Decubalin tuotetta. Minusta oli yllättävää se, että molemmat miespuoliset työkaverini osallistuivat niin innokkaasti buzzaus-tilaisuuteen. Lisäksi he kyselivät minulta todella tarkasti tuotteiden koostumuksista sekä vaikutuksista. Mielestäni tämä buzzaus sujui äärimmäisen hyvin ja eniten olen tyytyväinen siihen, että molemmat miespuoliset työkaverini aikoivat alkaa käyttää tämän buzzauksen jälkeen ainakin käsivoidetta, mitä he eivät olleet juuri koskaan aikaisemmin käyttäneet.

3 years 4 months ago

"Kuivien läiskien voide"

Erinomaista talvella kuivuviin ja jopa halkeileviin sormenpäihin! Lisäksi riittoisaa ainetta, pieni putkilo tuntuu riittävän varsin pitkään.

3 years 4 months ago

"Kasvovoide"

Keski-ikäinen testaaja moitti tuotetta liian rasvaiseksi, sillä koki ihon epäpuhtaus tuntui lisääntyvän voiteen käytön aikana.

3 years 4 months ago

"Huulivoide / kuivien läiskien voide"

Koostumus muistuttaa vanhaa kunnon vaseliinia, mikä ei sinänsä ole huono asia, sillä ko. voide on edelleen tehokas. Pidän enemmän Decubalin paketista kuin perinteisestä vaseliinipurkista, josta voide on kaivettava sormella.

3 years 4 months ago

"Kasvovoide"

Useamman päivän käytön jälkeen iho on paljon paremmassa kunnossa kuin aiemmin - vaikuttaa siis tehoavan talvikuivuuteen!

3 years 4 months ago

"Kuivien läiskien voide"

Kiitos hajusteettomuudesta! Uskalsin kokeilla vauvallekin, jolle talvi teetttää ikäviä kuivia läiskiä. Teho vaikuttaa hyvältä, eikä iho ärtynyt.

3 years 4 months ago

"Kasvovoide"

Imeytyi heikosti. Aamulla kasvoilla oli edelleen kerros illalla levitetystä voiteesta. Ko. testaaja epäili, että hänen ihonsa ei ehkä ollut riittävän kuivaa tyyppiä tähän voiteeseen.

3 years 4 months ago

"Käsivoide"

Parempaa kuin mikään aiemmin käyttämäni Decubal-tuote. Tämä imeytyi hyvin, eikä jättänyt ihoa rasvaiseksi.

3 years 4 months ago

"Buzza på jobbet"

Idag hade jag med mig Decubals produkter till jobbet. När vi hade kaffepaus buzzade jag produkterna för mina jobbarkompisar och de fick också prova produkterna. Produkterna fick positiv feedback och en del tog med prover hem för att ha sin familj att prova dem. Det var endast en som tidigare hade provat Decubal, för de andra var det helt nytt.

3 years 4 months ago

"viimeiset tuubit buzzattu"

No niin, viimeisiä vietiin viikonloppuna, kun kuivaihoinen perheenäiti ja isoäiti saivat omat tuubinsa :) saman tien kertakokeilemalta tykkäsivät huulivoiteesta ja käsivoiteesta... kasvovoidetta aikoivat koittaa seuraavan kasvojen puhdistuksen yhteydessä :)

3 years 4 months ago